Wat wij
voor uw auto
kunnen doen

VRAAG NAAR ONZE TARIEVEN

Neem contact op met onze specialisten
+32 483 655 332

Blaas de doffe lak van uw auto nieuw leven in


Reserveer nu

Auto's polijsten

Ons bedrijf biedt verschillende polijstdiensten voor de vernieuwing en bescherming van uw auto.

Vernieuwend polijsten: deze sterk schurende polijstbeurt verwijdert diepe krassen.

Fijn polijsten: hiermee worden kleine fouten in de lak gecorrigeerd.

Ultrafijn polijsten: bij deze ‘afwerking’ is het aanbrengen van de laag een must om donkere carrosserieën te behandelen.

Tarief

  • Normale polijsten in drie stappen: 500 euro

Keramische coating

De keramische coating is een innovatie in de onderhoudsbescherming van de lak van een auto. Een behandeling met traditionele was en sealers gaat 3 tot 6 maanden mee en moet voortdurend worden onderhouden om oxidatie, het loslaten van de blanke lak, opgedroogde insecten, schade door boomhars, krassen en swirls te vermijden.

Een keramische coating is uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen schuring door veelvuldig wassen en het gebruik van basische schoonmaakmiddelen of krachtige zuren.

Tarief

  • Normale auto keramiek coating 400 euro

Prijs polijsten en keramiek en grondige reiniging met shampoo, inclusief motorreiniging: 900 euro

Bescherming en correctie

Bescherming van de lak

Zodra de lak er perfect uitziet, is de carrosserie klaar voor een beschermlaag. Die bescherming kan bestaan uit autowas, een lakverzegeling en/of keramische coating. Ze beschermen de autolak tegen zure regen, industriële neerslag, vogelpoep en boomhars en geven de carrosserie een glanzende finish.

Correctie van de lak

De correctie van autolak vraagt om veel vakkundigheid en ervaring. Tijdens zo’n correctie worden kleine krasjes en swirls weggewerkt door ze voorzichtig te polijsten met de hand of de machine. Bij een restauratie van de lak wordt de bovenste laklaag van de auto verwijderd. Doorgaans moet slechts 1 tot 3 micron worden weggehaald om fouten te corrigeren en de lak een mooie glans te geven.

Appelez-nous